Momenteel zijn er problemen met onze Portfolio Manager tool. We werken er hard aan om die zo snel mogelijk weer online te krijgen. Dank voor uw geduld.
ABN Amro hq wallDit zijn Morningstar's favoriete Europese bankaandelen
De meeste Europese bankaandelen zijn nog altijd gunstig gewaardeerd. Want hun balansen zijn solide en hun winstgevendheid zal geleidelijk verbeteren. Maar tegelijk zijn er ook risico's, zo laten Morningstar's aandelenanalisten zien. en ze laten zien welke twee Europese banken hun favorieten zijn binnen de financiële sector.
Adyen groeit hard, maar de kosten ook
Pieter van der Does
Adyen boekte in 2022 een forse groei en expandeert met succes naar nieuwe markten. De kosten namen echter ook flink toe, zodat de winst achterbleef. Dat stelt beleggers teleur, zodat de aandelenkoers een duikeling maakt.
Apple StoreApple mist verwachtingen volkomen. Wat is er aan de hand?
Apple kampt met tegenwind bij zijn verkopen én in de toeleveringsketen. Daardoor miste het de analistenramingen voor de kwartaalcijfers volkomen. Wat is er aan de hand?
BarometerMaktbarometer januari: sterk begin van 2023
Twee aandelensectoren die eerder de markt omlaag trokken, veren aan het begin van 2023 op: technologie en cyclische consumentengoederen geven het nieuwe jaar een goede start, zo laat de Morningstar Marktbarometer over januari zien. Dat leidt tot een fors verschil in prestatie tussen de waarde- en de groeistijl.
newmont miningMijnbouw drijft duurzame beleggers in een spagaat
Door de aard van hun activiteiten worden mijnbouwbedrijven omgeven door ESG-risico’s. Het meest voor de hand liggende risico is de impact op het milieu dat het onttrekken van grondstoffen aan de aarde heeft. Hoewel niet alle methodes voor het delven van grondstoffen even schadelijk zijn, zal er altijd een gevolg voor het milieu aan verbonden zijn.
Stock pick 1Dit zijn de aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen
Morningstar brengt het maandelijkse overzicht van aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen. De lijst bevat de meest ondergewaardeerde aandelen op voor risico gecorrigeerde, sector-gewogen basis uit de Morningstar European Market Large-Mid Cap Index. Bekijk welke aandelen de aantrekkelijkst gewaardeerde zijn voor februari.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings